Новини

Renault Trucks постачає свої перші електричні вантажівки до Чилі

Електричний транспорт

3min
RENAULT E-Tech D Wide
Renault Trucks постачає свої перші електричні вантажівки до Чилі

E-Tech D Wide

Renault Trucks постачає свої перші електричні вантажівки до Чилі Компанія Renault Trucks продовжує свій енергетичний перехід, поставляючи свої перші вантажівки на акумуляторних батареях за межі Європи. Три вантажівки Renault Trucks E-Tech D Wide щойно були доставлені чилійському перевізнику Trailer Logistics і відтепер працюють на вулицях Сантьяго для компанії CCU, що належить Heineken і групі Quiñenco.

Компанія Renault Trucks щойно поставила свої перші електричні вантажівки до Латинської Америки за посередництва чилійського імпортера Salfa. Перевізник Trailer Logistics та дистриб'ютор CCU, які рішуче налаштовані на зменшення свого екологічного сліду, обрали компанію Renault Trucks, щоб супроводжувати їх у процесі декарбонізації своїх операцій з доставки напоїв у Чилі. Виробник серійно випускає електричні вантажівки на своїх заводах у Франції з 2020 року.

Глобальне рішення для транспортування з низьким викидом вуглецю Спочатку проаналізувавши та оптимізувавши логістичні графіки, адаптувавши маршрути та допомагаючи клієнтам обрати інфраструктуру та встановити зарядні пункти, компанія Renault Trucks поставила двом партнерам три 26-тонні вантажівки Renault Trucks E-Tech D Wide із зарядною потужністю 264 кВт-год. Автомобілі проїжджають близько ста кілометрів на день, обслуговуючи кілька пунктів доставки в Сантьяго та його околицях. Конструкція їх кузова виконана як інноваційна система змінних кузовів, що дозволяє оптимізувати логістичні операції. Ці електромобілі підзаряджаються протягом ночі на спеціальних зарядних пунктах у розподільчому центрі NPR у Ренці (Renca), що належить компанії CCU. Технічне обслуговування проводиться в сертифікованій майстерні Renault Trucks E-Tech у дилерському центрі Salfa в Сантьяго, що гарантує надійність, доступність та експлуатаційну ефективність автомобілів.

Використання цих трьох електричних вантажівок дозволить Trailer Logistics та CCU скоротити річні викиди CO2 на 628 тонн. "Ця перша поставка електричних вантажівок до Чилі ілюструє прихильність Renault Trucks до просування інноваційних та сталих транспортних рішень у глобальному масштабі", – пояснив Сиріл Барілле (Cyril Barillé), віце-президент компанії Renault Trucks в Африці, Латинській Америці та Азії. "Успішне завершення цього проєкту є результатом тісної співпраці між Trailer Logistics, CCU, чилійською електроенергетичною компанією ENELX, Salfa та командою Renault Trucks. Я хотів би щиро подякувати їм за довіру та відданість справі".

Set canonical URL
Off