Новини

Renault Trucks здійснює революцію в міській логістиці з Jacky Perrenot та Intermarché

Безпека

3min
Renault Trucks здійснює революцію в міській логістиці з Jacky Perrenot та Intermarché

Renault Trucks здійснює революцію в міській логістиці з Jacky Perrenot та Intermarché

Renault Trucks презентує Deliver-Assist – інноваційне та інтелектуальне рішення для міської логістики, покликане здійснити революцію в доставці вантажів у центр міста завдяки карусельній системі. Jacky Perrenot, перша компанія, яка використала цю систему за контрактом з Intermarché, оптимізувала свої логістичні потоки до міських торговельних точок та отримала значні переваги у вигляді покращення умов праці, безпеки та продуктивності, а також суттєво зменшила свій вплив на навколишнє середовище.

Перевізники та постачальники логістичних послуг стикаються з низкою проблем, серед яких регуляторні обмеження, зростання онлайн-продажів, обмеження термінів доставки, нестача водіїв, запровадження все жорсткіших стандартів щодо шуму та забруднення навколишнього середовища, а також міські затори. Крім того, ці виклики потрібно долати без зниження конкурентоспроможності. За таких умов необхідно трансформувати способи доставки, використовуючи сталі й ефективні рішення, що відповідають вимогам місцевої влади та мешканців міст.

Поєднання електричної вантажівки та інтелектуальної каруселі

Deliver-Assist поєднує в собі повністю електричну 26-тонну вантажівку Renault Trucks E-Tech D Wide з автоматизованою каруселлю, розробленою в партнерстві з ACTEMIUM (VINCI Energies). Ця система дає змогу водіям оптимізувати завантаження та розвантаження завдяки використанню пересувних контейнерів. Ці контейнери доступні в різних конфігураціях (захищені, ізотермічні та з дротяної сітки). Управління ними здійснюється автоматично й у безпечний спосіб, гарантуючи точне відстеження товарів протягом усього маршруту за допомогою комп'ютеризованої системи, розробленої компанією ERECA. Завдяки цій автоматизованій системі порядок завантаження товарів у вантажівку більше не має значення, оскільки система автоматично переставляє контейнери під час рейсу. Група Jacky Perrenot Group, першопроходець у впровадженні сталих та інноваційних транспортних рішень, має намір стати першою, хто використовуватиме Deliver-Assist для оптимізації міських поставок до магазинів Intermarché, зміцнюючи свою відданість ідеї більш відповідальної логістики.

Рішення, що поєднує високу продуктивність і бережне ставлення до довкілля

Це нове логістичне рішення для міста є ефективним одразу в декількох аспектах. По-перше, оператори та водії доставки отримують значно кращі умови праці та безпеки. Більше немає потреби обгортати палети, оскільки товари завантажуються безпосередньо в контейнери, а водії доставки позбавлені нудної роботи з укладання та кріплення вантажу. Після прибуття в пункт доставки контейнери для кожної торговельної точки автоматично опускаються на рівень дороги за допомогою підйомника, що позбавляє водіїв необхідності постійно залазити у вантажівку і вилазити з неї, а також користуватися навантажувачем. Більше немає ризиків, пов'язаних із переміщенням палет і використанням задніх дверей. Усі ці покращення роблять роботу водіїв більш привабливою.

По-друге, на операційному рівні система Deliver-Assist скорочує час, необхідний для завантаження, розвантаження та підготовки товарів, на 30%, тим самим підвищуючи ефективність рейсів. Ця підвищена ефективність також означає, що вантажівки проводять менше часу на дорогах загального користування, що сприяє зменшенню заторів у містах.

Deliver-Assist також сприяє значному зменшенню впливу на навколишнє середовище під час доставки. Той факт, що палети більше не потрібні, означає, що не потрібна й одноразова пластикова плівка, адже контейнери можна використовувати багаторазово. І насамкінець, у поєднанні з повністю електричною вантажівкою та азотним холодильним рішенням, спеціально розробленим FRAPPA, ця система гарантує безшумну доставку без шкідливих викидів, що відповідає інтересам місцевих мешканців і міст з точки зору сталого розвитку.

Система Deliver-Assist тепер доступна у Renault Trucks і є значним кроком уперед у міській логістиці.  

 

Set canonical URL
Off