Новини

Вантажівки Renault 2025

Дистрибуція

3min
Вантажівки Renault 2025

Вантажівки Renault 2025 модельного року – T, C і K: підвищена продуктивність і паливна ефективність

Вантажівки Renault 2025 модельного року – T, C і K: підвищена продуктивність і паливна ефективність

Компанія Renault Trucks оголошує про вихід на ринок важких вантажівок 2025 модельного року. Нові моделі Renault Trucks T, T High, C і K розроблені для оптимізації енергоефективності, безпеки та комфорту водіння. Витрата палива знижена на 3% порівняно з попереднім поколінням, що забезпечує перевізникам підвищену продуктивність при одночасному зменшенні шкідливого впливу на навколишнє середовище.

Енергозбереження для мінімізації шкідливого впливу на навколишнє середовище та підвищення рентабельності

Після впровадження технології Турбокомпаунт (Turbo Compound) два роки тому, яка забезпечує економію пального до 10%, компанія Renault Trucks продовжує працювати над підвищенням енергоефективності своїх вантажівок, а моделі великовантажних автомобілів 2025 року забезпечать додаткову економію пального до 3%.

Виробник оптимізував різні компоненти силового агрегату, включаючи двигун, коробку передач і мости, а також встановив шини класу А+ в стандартній комплектації.

Крім того, моделі Renault Trucks T, T High і Renault Trucks E-Tech T тепер оснащені відеокамерами замість дзеркал заднього виду, що ще більше покращує аеродинаміку і допомагає знизити витрату пального. Камери заднього виду, розміщені у відкидних 

консолях, з'єднуються з двома екранами в кабіні, які відображають навколишнє середовище і мають інфрачервоний режим роботи, що полегшує нічне бачення.

Ця система також доступна як опція на моделях Renault Trucks C, K та Renault Trucks E-Tech C.

Для перевезень на далекі відстані компанія Renault Trucks пропонує версію, оптимізовану за витратою пального, під назвою Renault Trucks T Smart Racer («Розумний перегонич»). Доступна у моделях T і T High, система Smart Racer поєднує в собі двигун DE13 Turbo з повним набором опцій для економії пального. Це призводить до зниження споживання пального на 14% та викидів CO2 на 15%* порівняно зі стандартною моделлю.

Підвищена безпека та комфорт водіння

Регульований гідро-підсилювач керма моделі 2025 року підвищує стійкість автомобіля на високих швидкостях руху та забезпечує більш чутливе керування на низьких швидкостях, полегшуючи маневрування в міських і заміських умовах. Ця система поєднує гідравлічний підсилювач керма з електродвигуном, використовуючи датчики для регулювання поведінки транспортного засобу в режимі реального часу залежно від руху вантажівки та намірів водія.

Також доступна система утримання рядності з коректором керування. Система повертає транспортний засіб на свою смугу руху в разі ненавмисного відхилення, а також забезпечує додатковий захист від утворення сліпих зон, підвищуючи безпеку найуразливіших учасників дорожнього руху.

Дальнє світло вмикається автоматично відповідно до умов довкілля (погодні умови, темрява, інші учасники дорожнього руху) і доповнює автоматичне ближнє світло, що вже було серійно доступним в попередніх поколіннях вантажівок виробника. Для забезпечення оптимальної видимості на корпусі або в задній частині кабіни можуть бути установлені додаткові робочі фари.

Вантажівки Renault Trucks T, T High C, K та електричні версії Renault Trucks E-Tech T, C 2025 модельного року вже доступні в дилерській мережі виробника.

 

Set canonical URL
Off